Is uw kind 18 jaar of ouder?
Hulp voor volwassenen wordt niet door de gemeente bekostigd. U kunt de hulp zelf bekostigen of contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Er is een mogelijkheid dat zij een deel van de hulp vergoeden. U draagt echter zelf de verantwoordelijkheid om hierover afspraken te maken met uw zorgverzekeraar. Wij kunnen de vergoeding van uw zorgverzekeraar niet bepalen of inschatten en zijn hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk. Aan het einde van het behandeltraject ontvangt u een factuur. Tevens ontvangt u een specifieke factuur die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. U bent als ouder(s) verantwoordelijk voor de betaling van deze factuur, ongeacht de vergoeding van de zorgverzekeraar.

 

Is uw kind jonger dan 18 jaar en u wilt zorg op eigen initiatief?
INTAKEGESPREK:
€ 90 , –

BEHANDELING PER SESSIE 45 MIN.
€ 90 , –

INTELLIGENTIE ONDERZOEK WISC-V (OP EIGEN INITIATIEF)
– Intakegesprek
– Onderzoek
– Adviesgesprek
– Onderzoeksverslag
€ 525 , –

 

Particulier traject voor dyslexieonderzoek
Indien er geen vermoeden is van ernstige, enkelvoudige dyslexie (EED) worden de kosten voor onderzoek en behandeling niet vergoed. U kunt dan bij Connect2Care Jeugd terecht voor een particulier traject.

Naast individuele begeleiding bieden we ook groepstrainingen voor kinderen met lees- en spellingproblemen. Hierbij wordt gewerkt in kleine groepen. Op deze manier is er voldoende aandacht voor de specifieke behoeften van elk kind, terwijl de kosten aanmerkelijk lager zijn dan bij individuele begeleiding. Tijdens het intakegesprek bespreken we uw hulpvraag en kijken we samen welke vorm van onderzoek of begeleiding het beste aansluit bij uw wensen en verwachtingen.
– Dyslexieonderzoek inclusief intelligentieonderzoek
€ 825, –

– Dyslexieonderzoek exclusief intelligentieonderzoek
€ 525, –

 

Hoe kan ik mijn kind aanmelden?
U kunt ons contactformulier invullen om uw kind aan te melden. Het beantwoorden van zes korte vragen in dit formulier is voldoende voor aanmelding. Geen grote papierwinkel of ingewikkelde taal. U ontvangt binnen uiterlijk drie werkdagen bevestiging van ontvangst. Hierin kunt u aanvullende informatie lezen en wordt zo snel mogelijk geholpen.