Een draaiende lader

Over ons

Meer dan 20 jaar ervaring in de Jeugdhulp en JGGZ.

Onze Visie

Connect2Care is opgestart met de diepste overtuiging dat de jeugdzorg en jeugdGGZ in Nederland sneller, kwalitatief beter en goedkoper kan. Onze gemengde ervaring in marktbenadering en zorginhoud maakt dat wij bij uitstek goed in staat zijn zowel de bezorgde ouder of verzorger en de hulpbehoevende jongere de juiste richting op te wijzen, maar ook door de markt open te gooien voor de ambitieuze, zelfstandige en gedreven professional.

Hoe zijn wij ontstaan?

Een duidelijke visie over het bieden van psychologische en pedagogische hulp. Vanuit dit inzicht is Kinder- en Jeugdpraktijk Connect2Care Jeugd ontstaan.

Laagdrempelig contact, korte lijnen, het snel van start kunnen gaan, maatwerk en de anti-hokjes werkwijze staan in deze visie centraal. Dit laatste gaat over de 'helikopterview' kunnen behouden over de gehele ontwikkeling van een kind, in plaats van geïsoleerd een diagnose af te vinken. Verder kijken dan je neus lang is, dat is waar kwalitatief sterke hulp in onze ogen om draait, wij combineren de klassieke behandelmethoden met de nieuwste technologie zoals VR en specialistische behandelmodules.

De praktijk is gaandeweg gegroeid tot een deskundig team met in de basis 5 GZ-psychologen, orthopedagogen, psychologen, 2 artsen en een psychiater. De praktijk heeft voor 11 gemeenten contracten afgesloten in regio Alkmaar en de KOP (Schagen tot en met Den Helder) en Maassluis in Zuid Holland. Hierdoor kan Connect2Care Jeugd vergoede hulp bieden vanuit de basis-GGZ en de jeugdhulp. Een specialistisch team zal direct hulp verlenen in de basis-GGZ en jeugdhulp en werkt met de voorgeschreven Verwijsindex (VIN), Vroeg Samenwerken in Noord Holland.

Hoe werken wij?

Wij werken volgens de beroepscode van de Nederlandse Vereniging van Orthopedagogen en Onderwijskundigen. Daarbij is de overeenkomst tussen de orthopedagoog en de cliënt de erkende Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO) van toepassing. Klik hier om de voorwaarden te lezen.

Alle professionals zijn daarbij geregistreerd bij het SKJ- Stichting Kwaliteitsregister Jeugd. De GZ-psychologen zijn BIG-geregistreerd.

Onze Behandelaren

Henk Jan Verzijl

arts

Charlotte Bliek

GZ-psycholoog

Juliette Beekman

orthopedagoog

Laura Koomen

GZ-psycholoog

Valentina Klein Meulekamp

orthopedagoog

Marjolein Molenaar

psycholoog

Jasper de Wit

arts

Daniëlle Zandijk

psycholoog

Jos van der Pad

psycholoog

Tawhera Drost

behandelaar jeugd

Steffen Snip

muziek therapeut

Amy de Vos

office manager

Sarit van Veen, Phd

neuropsycholoog

Dennis van Leeuwen*

algemeen directeur

Carolien Klaver

GZ-psycholoog

Kiky van Iperen

psycholoog