Onze Visie

Connect2Care is opgestart met de diepste overtuiging dat de jeugdzorg en jeugdGGZ in Nederland sneller, kwalitatief beter en goedkoper kan. Onze gemengde ervaring in marktbenadering en zorginhoud maakt dat wij bij uitstek goed in staat zijn zowel de bezorgde ouder of verzorger en de hulpbehoevende jongere de juiste richting op te wijzen, maar ook door de markt open te gooien voor de ambitieuze, zelfstandige en gedreven professional.

HOE ZIJN WIJ ONTSTAAN?

Een duidelijke visie over het bieden van psychologische en pedagogische hulp. Vanuit dit inzicht is Kinder- en Jeugdpraktijk Connect2Care Jeugd ontstaan. Laagdrempelig contact, korte lijnen, het snel van start kunnen gaan, maatwerk en de anti-hokjes werkwijze staan in deze visie centraal. Dit laatste gaat over de 'helikopterview' kunnen behouden over de gehele ontwikkeling van een kind, in plaats van geïsoleerd een diagnose af te vinken. Verder kijken dan je neus lang is, dat is waar kwalitatief sterke hulp in onze ogen om draait.

 

De praktijk is gaandeweg gegroeid tot een deskundig team met in de basis 2 GZ-psychologen en een psychiater. De praktijk heeft voor 10 gemeenten contracten afgesloten in regio Alkmaar en de KOP (Schagen). Hierdoor kan Connect2Care Jeugd vergoede hulp bieden vanuit de Basis-GGZ en de jeugdhulp. Op de locatie in Heerhugowaard is er inmiddels een vierde ruimte aan toegevoegd. In Heerhugowaard op de Stationsplein 99 zijn de deuren in augustus 2019 geopend.

HOE WERKEN WIJ?

Wij werken volgens de beroepscode van de Nederlandse Vereniging van Orthopedagogen en Onderwijskundigen. Daarbij is de overeenkomst tussen de orthopedagoog en de cliënt de erkende Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO) van toepassing. Klik hier om de voorwaarden te lezen. Alle professionals zijn daarbij geregistreerd bij het SKJ.

image-divider

Onze Behandelaren

Edwin Horstman

Edwin Horstman

GZ-psycholoog

De cultuur binnen de praktijk valt onder de supervisie van Edwin Horstman, sinds 2013 BIG-geregistreerd GZ-psycholoog. Edwin heeft zich tijdens zijn studie aan de Vrije Universiteit gespecialiseerd in neuropsychologie en diagnostiek voor kinderen/jeugdigen. Naast zijn functie als praktijkhouder ligt zijn hart vooral bij het werken met kinderen en jongeren. Hierin vindt hij het belangrijk om te kijken wat er nu écht nodig is voor een kind zonder blind te staren op protocollen of diagnoses

Charlotte Bliek

Charlotte Bliek

GZ-psycholoog

Charlotte heeft jarenlange ervaring als GZ-psycholoog binnen de jeugdzorg en de kinder- en jeugd GGZ. Charlotte beschikt over een sterk analytisch vermogen. Ze geeft vanuit betrokkenheid en visie vorm en inhoud aan diagnostiek en behandeling van kinderen en jeugdigen. De expertise van Charlotte ligt op het gebied van diagnostiek en behandeling. Ze treedt binnen de praktijk tevens op als regiebehandelaar, dat betekent dat zij mee denkt waar nodig binnen de praktijk. Charlotte biedt traumabehandeling middels EMDR, cognitieve gedragstherapie en ouderbegeleiding. Ze werkt bij voorkeur systeemgericht, door zowel ouders als het netwerk te betrekken in het behandelproces

John Bliek

John Bliek

Psychiater

Onze psychiater is een medisch specialist voor de jongvolwassene en tevens bevoegd medicatie voor te schrijven, lichamelijk onderzoek te doen en laboratoriumtests aan te vragen en te interpreteren. John is onze vraagbaak in het multidisciplinair overleg en ondersteunt de gedragswetenschappers waar nodig. Altijd meer kwaliteit in de zorg van Connect2CareJeugd!

Vacature

Vacature

Psycholoog / orthopedagoog

Psycholoog of orthopedagoog Connect2Care Jeugd wil groeien en daarom zijn wij op zoek naar jou! Wil jij onderdeel zijn van een klein multidisciplinair team in een groeiende organisatie? Flexibiliteit, huiselijke stijl en eigen verantwoordelijkheid, ook wij houden hiervan en delen dit succes met jou! Onze bezigheid om een opleidingsinstelling te worden staat in het vooruitzicht, doe jij met ons mee? Wij zijn op zoek naar een psycholoog of orthopedagoog met de basisaantekening diagnostiek en/of CGT Ben jij die behandelaar die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Functie eisen: Je bent een behandelaar in hart en nieren en denkt ook buiten de kaders Je bent outreachend en denkt graag mee in de ontwikkeling van nieuwe hulpvormen Je hebt ervaring als behandelaar met diagnostiek/CGT Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling Wat bieden wij: Een gezellig en betrokken team (heerlijke gezamenlijke lunches) Toppers op het secretariaat die je ondersteunen met je agenda en administratie Afwisseling, uitdaging én plezier Loondienst (24 - 32 uur) Ruime mogelijkheden tot ontplooiing van eigen ideeën en talenten Ons kantoor ligt op loopafstand van het station Heerhugowaard Om onze familiecultuur te behouden organiseren wij 3 team- en bedrijfsuitjes per jaar Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. nieuwste laptop en mobiel, pensioenregeling, met korting sporten) Ons lerende omgeving stimuleert ontwikkelingsmogelijkheden met aansluitende cursussen We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Connect2Care Jeugd betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Wij zorgen dat jij hier geen last van hebt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen. Wil je meer weten of direct solliciteren? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Edwin Horstman, regiebehandelaar, op telefoonnummer 06-183 681 89. Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!