Een draaiende lader

Tarieven

Uw kind ( 6 tot 18 jaar) kunt u aanmelden via:

De kosten worden door de gemeente vergoed.

Chalkboard

Via uw gemeente

De meest gebruikte route naar jeugdhulp verloopt via de huisarts, maar kan ook via het (jeugd-) wijkteam van de gemeente. Samen met de jeugdhulpdeskundige van de gemeente bespreekt u het probleem en kiest u zelf uw zorgaanbieder.
Aanmelden
Stethoscope

Via uw huisarts

De meest gebruikte route naar jeugdhulp verloopt via de huisarts. Als de huisarts uw zorg niet kan bieden dan verwijst hij door, uiteraard kies u zelf uw zorgaanbieder. Vervolgens vergoedt de gemeente de zorg.

Aanmelden

Per januari 2015 zijn gemeenten in Nederland verantwoordelijk voor de bekostiging van jeugdhulp 6 tot en met 18 jaar. Kinder- en Jeugdpraktijk Connect2Care Jeugd biedt hulp aan dat valt onder de Basis-GGZ en Jeugd & Opvoedhulp. Wij hebben contracten afgesloten met de regio Alkmaar en KOP. Hiertoe behoren de gemeenten: Alkmaar, Bergen, Castricum, Egmond, Heiloo, Heerhugowaard, Langedijk, Schagen, Den Helder, Texel en ook in Maassluis. Het is hierdoor mogelijk dat de hulp voor uw kind voor 100% wordt vergoed. Hier is wel een verwijzing voor nodig van bijvoorbeeld de huis- of jeugdarts en u dient aan te geven dat u kiest voor Connect2Care Jeugd. Tevens is het mogelijk om via het Sociaal Team van uw woonplaats verwezen te worden naar onze praktijk.

Woont u buiten deze gemeenten, dan werken wij ook met onder-aannemerschappen of u kunt particulier bij ons terecht. Met een verwijzing van de huis- of jeugdarts kunnen wij dan voor u op maat bekijken of we dit met de betreffende gemeente anders kunnen bekostigen.

Samenwerkende gemeenten

Is uw kind jonger dan 18 jaar en u wilt zorg op eigen initiatief?

Dan zijn de volgende prijzen van toepassing:

Intake gesprek

prijs op aanvraag

Behandeling per sessie (45min)

prijs op aanvraag

Intelligentie onderzoek WISC-V
(Op eigen initiatief)

prijs op aanvraag
– Intakegesprek
– Onderzoek
– Adviesgesprek
– Onderzoeksverslag

Bijzondere afspraken!

Met een aantal gemeenten hebben wij bijzondere afspraken. Dit geldt momenteel voor de gemeenten die u rechts in het kader vindt. Dit zijn gemeenten waarbij wij geen contracten hebben afgesloten maar u zorg kunnen bieden.
LET OP!
Inwoner van Gemeente Hollands Kroon of Koggeland? Dan verzorgen wij voor u een eenmalige inkooporder.
Neem dan contact op met:
Dennis van Leeuwen
Stappen plan voor hulp

Het Aanmeldproces

Onze praktijk is slim ingericht met diverse disciplines en dit houdt in dat u en uw kind snel aan de beurt zijn. Echter, om u goed van dienst te kunnen zijn hebben we drie zaken nodig die van belang zijn voor we u uit kunnen nodigen voor een intake.
Aanmelden