Een draaiende lader

Tarieven

Uw kind ( 6 tot 18 jaar) kunt u aanmelden via:

100% vergoeding via uw gemeente of de huisarts

Chalkboard

Via uw gemeente

De meest gebruikte route naar jeugdhulp verloopt via de huisarts, maar kan ook via het (jeugd-) wijkteam van de gemeente. Samen met de jeugdhulpdeskundige van de gemeente bespreekt u het probleem en kiest u zelf uw zorgaanbieder.
Aanmelden
Stethoscope

Via uw huisarts

De meest gebruikte route naar jeugdhulp verloopt via de huisarts. Als de huisarts uw zorg niet kan bieden dan verwijst hij door, uiteraard kies u zelf uw zorgaanbieder. Vervolgens vergoedt de gemeente de zorg.

Aanmelden

Per januari 2015 zijn gemeenten in Nederland verantwoordelijk voor de bekostiging van jeugdhulp 6 tot en met 18 jaar. Kinder- en Jeugdpraktijk Connect2Care Jeugd biedt hulp aan dat valt onder de Basis-GGZ en Jeugd & Opvoedhulp. Wij hebben contracten afgesloten met de regio Alkmaar en KOP. Hieronder valt: Alkmaar, Bergen, Castricum, Egmond, Heiloo, Heerhugowaard, Langedijk, Schagen, Den Helder, Texel en sinds kort ook in Maassluis. Het is hierdoor mogelijk dat de hulp voor uw kind voor 100% wordt vergoed. Hier is wel een verwijzing voor nodig van bijvoorbeeld de huis- of jeugdarts en u dient aan te geven dat u kiest voor Connect2Care Jeugd. Tevens is het mogelijk om via het Sociaal Team van uw woonplaats verwezen te worden naar onze praktijk.

Woont u buiten deze gemeenten, dan werken wij ook met onderaannemerschappen of u kunt particulier bij ons terecht.

Met een verwijzing van de huis- of jeugdarts kunnen dan voor u op maat bekijken of we dit met de betreffende gemeente anders kunnen bekostigen.

Noord Holland
Regio KOP: Schagen, Den Helder en Texel
Regio Alkmaar: Alkmaar, Bergen, Castricum, Heiloo, Heerhugowaard, Langedijk

Zuid Holland
Regio Rijnmond: Maassluis

Samenwerkende gemeenten

Is uw kind jonger dan 18 jaar en u wilt zorg op eigen initiatief?

Dan zijn de volgende prijzen van toepassing:

Intake gesprek

€98

Behandeling per sessie (45min)

€98
/ 45 min

Intelligentie onderzoek WISC-V
(Op eigen initiatief)

€ 575
– Intakegesprek
– Onderzoek
– Adviesgesprek
– Onderzoeksverslag

Particulier traject voor dyslexieonderzoek

Indien er geen vermoeden is van ernstige, enkelvoudige dyslexie (EED) worden de kosten voor onderzoek en behandeling niet vergoed. U kunt dan bij Connect2Care Jeugd terecht voor een particulier traject.

€ 937, –
Dyslexieonderzoek inclusief intelligentieonderzoek
€ 675, –
Dyslexieonderzoek exclusief intelligentieonderzoek
Stappen plan voor hulp

Het Aanmeldproces

Onze praktijk is slim ingericht met diverse disciplines en dit houdt in dat u en uw kind snel aan de beurt zijn. Echter, om u goed van dienst te kunnen zijn hebben we drie zaken nodig die van belang zijn voor we u uit kunnen nodigen voor een intake.
Aanmelden